MATSO geçtiğimiz yıl başlattığı Manavgat portakalı tanıtımı ve markalaştırma çalışmalarına devam ediyor. Tanıtım TIR'ında bir yandan Manavgat portakalı ve ilçeye özgü diğer ürünlerin görselleri sergilenirken, diğer yandan Antalya ve ilçelerinde vatandaşlara portakal suyu ikram ediliyor. Çalışmalar kapsamında Yunus Emre İlkokulu’nda da öğrencilere taze sıkılmış portakal suyu ikram edildi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinliğe MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yönetim kurulu üyeleri, komite üyeleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Sarıdemir katıldı.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada, 2 yıldan bu yana devam eden tanıtım çalışmaları sonucu, portakal üretiminde yaklaşık yüzde 65 artış olduğunu söyledi. 60 bin civarında portakal üretildiğini belirten Boztaş, "Bu yıl ilimiz ve ilçelerimizde yapacağımız tanıtım çalışmalarını, gelecek yıllarda bölgemizde ve ülkemiz geneline yayacağız. Manavgat portakalına yönelik tanıtım çalışmalarımız, bir plan çerçevesinde gerçekleşmektedir. Manavgat portakalını markalaştırmak için çaba göstereceğiz" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir ise gazlı ve fabrikasyon içecekler yerine taze sıkılmış portakal suyunun tercih edilmesinin önemine değinerek, etkinlik için MATSO'ya teşekkür etti. Sarıdemir, "Göreve geldiğim günden bu yana geçen 7 aylık süreçte, MATSO ile birlikte üç organizasyona imza attık. MATSO yönetimine, Milli Eğitim camiasına yaptıkları katkı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Diğer Fotoğraflar