isparta-oto-ekspertiz
Ekonomi Kampüsü Hizmet Binası Temeli Atıldı
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 16.02.2016 21:17
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Ekonomi Kampüsü Hizmet Binası Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Ekonomi Kampüsü Hizmet Binası Temeli Atıldı Tüm Detay ve Fotoğraflarıyla
 
Borsamız, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve ekonomiye yön veren kuruluşların da yer aldığı Isparta Ekonomi Kampüsü hizmet binası temel atma törenine katılmak üzere, dün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Isparta’ya geldi.
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta ziyaretinde ilk olarak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar şunları kaydetti:” Bugün Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz tarafından ilimize yaptırılan TOBB Meslek Lisesinin açılışının gururunu yaşıyoruz. TOBB Meslek Lisesi ile birlikte ilimizdeki nitelikli ara eleman ihtiyacının karşılanacağına inanıyoruz.” dedi. Başkanımız konuşmasını şu şekilde devam etti. “İlimize kazandırılan TOBB Meslek Lisesi için desteklerini esirgemeyen başta Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu olmak üzere tüm TOBB Yönetim Kurulu üyelerimize, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası yönetimlerine ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun.” temennisinde bulundu.
Törende konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, Isparta her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi. Yaşanabilir iller sıralamasında birinci olan Isparta’nın özellikle eğitim yatırımları ile liderliğini koruyacağını kaydeden Hisarcıklıoğlu, iş dünyası olarak eğitime neden önem verdiklerini de açıkladı.
 
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ardından da, Borsamız ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılacak olan Isparta Ekonomi Kampüsü’nün Temel Atma Töreni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve Burdur Valisi Hasan Kürklü’ ile protokol ve çok sayıda üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.​
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Bu tesisin marka değeri yüksek. Isparta’ya daha da değer katacaktır” dedi. Hisarcıklıoğlu konuşmalarına şöyle konuştu.
“Bugün hayırlı işler için gülün ve elmanın memleketi Isparta’dayız. Biraz önce üniversitede inşası biten caminin açılışını daha sonra mesleki ve teknik Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de Ticaret ve Sanayi Odamız ve Borsamız ile birlikte Ekonomi Kampüsü temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Isparta marka olmuş bir şehir. Bu markanın üzerine yeni bir marka daha ilave etti. Türkiye’nin en yaşanabilir şehri olmasıyla markalaşmanın en son noktasına geldi. Burada en önemli olan şey birlikte bereket vardır. Isparta’nın ekonomik göstergeleri zaten bunu gösteriyor.
Burası çok önemli. Her üye geldiği zaman aynı anda işlerini görüp çıkabilecek. Buranın bir an önce yapılmasını arzuluyorum. Bizde Odalar ve Borsalar Birliği olarak birlikte hareket edilen oda ve borsa binalarına ilave katkı sağlıyoruz. İnşallah bizim de bu çorbada bizim de tuzumuz olsun diye maddi katkı sağlayacağız. Bu nedenle 365 oda ve borsanın 245’i yeni hizmet binasına kavuştular. 120’side yeni hizmet binalarını tamamladılar. İnşallah açılışına da gelmek istiyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.
Vali Vahdettin Özkan ise bugün bayram gibi bir gün yaşadıklarını ifade ederek “Açılışlar ve temel atmalar yapıyoruz. Güzel şeyler oluyor. Bu klasik bir kamu binası değil. Tek bir sivil toplum kuruluşunun da binası değil. İlimizin lokomotifi olabilecek bütün faaliyet unsurlarının odaklandığı bir merkez. 2023 vizyonunun altını dolduracak bir merkez burası. Bu nedenle çok önemli bir yerin temelini atıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Açılışlarının ardından Borsa Başkanlarımıza ve Meclis üyelerimize ziyaret etmek üzere Isparta Ticaret Borsamıza ziyaret etti.
Isparta Ticaret Borsası Başkanlarımız Ahmet Adar ve Nuri Selçuk, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Özdemir, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ruhi Danacı, Meclis Üyesi Necati Türedi, Yakup Sincer, Levent Köklü, İsmail Uysal, Ertuğrul Siyah ve Genel Sekreter Yardımcımız Ali Koyak ile tüm personelimiz değerli konuğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu kapıda karşıladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta Ticaret Borsası beş yıldızlı Akredite olmasından dolayı benim için ayrıca önemli yeri vardır dedi. Başkanımız Hisarcıklıoğlu konuşmalarına şu şekilde devam etti.
”Bugün açılışını yapmış olduğumuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin evveliyatında Borsamızın yeri büyüktür.” dedi. Isparta Ticaret Borsamızla birlikte zamanın Isparta Valisi, Belediye Başkanı, Isparta’nın tüm kanaat önderleri, Isparta Ticaret Sanayi Odamız, Yalvaç Ticaret Sanayi odamız hep birlikte benden bugünkü açılışını yaptığımız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapılmasını talep etmişlerdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetimi olarak bizde, okulun yapılmasında üzerimize düşen görevi yapacağımızın sözünü verdik. Bugün bu sözü tutmuş olmanın sevincini yaşıyoruz. Bir yıl gibi kısa bir sürede okulu tamamlayan Ispartalılara da buradan teşekkür ediyorum. İnşallah burada okulda okuyacak gençlerimiz en iyi şekilde meslek eğitimi alacak ve Isparta da çalışmaya başlayacaklar.” dedi.  Konuşmalarında Borsamız meclis üyeleri ve katılımcı protokole seslenen Başkan Hisarcıklıoğlu sözlerine şöyle devam etti:” Dünyada insanlar zenginleştikçe köyden kente göç ediyor. Daha çok tüketiyor. Gelecekte tarım ve hayvancılık ürünü imal eden, ticaretini yapanlar, diğer sektörlere göre çok avantajlı olacak. Ekilebilir arazi ölçüsü bakımından dünya yedincisiyiz. Bu sektörü büyüterek markalaştırmak lazım" dedi. Ayrıca Başkan Hisarcıklıoğlu, Isparta Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclisimizin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini şu sözlerde tasdikledi.” Isparta Borsamız, üyelerine en iyi hizmeti taşıma yolunda ilerlediğini görüyoruz. Borsamız almış olduğu beş yıldızlı Akredite belgesiyle her geçen gün üyelerine ekstra hizmetler sunuyor. Bu durum, Borsa üyelerine ve Isparta iline iyi bir geleceğin temelini oluşturmaktadır” dedi.
 
Karşılıklı görüşmelerin ardından Başkanlarımız tarafından takdim edilen İlimize özgü gül mamulleri sandığı ve portre halı takdim edildi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son bulurken, Isparta Ticaret Borsası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR