isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA’NIN EN GENÇ YATIRIMCISI
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 21.10.2015 11:37
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TKDK’nın sağladığı hibe desteklerden faydalanan ve Şarkikaraağaç’a modern bir süt üretim tesisi kazandıran Figen Yıldırım, Isparta’nın en genç yatırımcısı olarak kayıtlara geçti. 1 milyon 399 bin TL’lik yatırım yapan Yıldırım bunun 909 bin TL’sini hibe olarak geri alacak.

 

14. çağrı ilanı kapsamında Şarkikaraağaç’a küçük yaşına rağmen büyük firmaların bile cesaret edemediği bir yatırımı Isparta’ya kazandıran Figen Yıldırım, TKDK’nın dikkatini çekti. İlçeye süt üretim tesisi yapma kararı alan ve devletin hibe desteklerinden faydalanan Yıldırım, ilimizin en genç yatırımcısı olarak kayıtlara geçti.

 

Projesinin onaylanmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Yıldırım, ‘’Yatırım için kararımı verdikten sonra TKDK’yı duydum ve ‘Neden devlet destekli ve daha profesyonel bir tesis kurmayalım?’ dedim. Ardından projeyi hazırlamaya başladık ve projemizi teslim ettik. Şükürler olsun 1 Ekim itibariyle sözleşmeyi de imzaladık. Yapacak olduğumuz yatırımımızın arkasında devletimizin olması bize daha da güç ve cesaret verdi. İnşallah kısa bir süre içinde de yatırımımızı tamamlayıp hizmete açarız. Projenin hazırlanmasından bugüne kadar desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü personeline ve aileme buradan teşekkür ediyorum’’ dedi.

‘TKDK’DAN HİBE ALMAK ÇOK TEFERRUATLI’ GİBİ SÖYLEMLERE KULAK ASMAYIN

Öte yandan yatırım yapmak isteyen ancak cesaret edemeyenlere önemli bir çağrıda bulunan Yıldırım, ‘’TKDK’dan hibe alarak herhangi bir yatırım yapmak isteyenlerin öncelikle kurumu ziyaret edip doğru bilgileri alması gerekiyor. Dışarıda ‘Çok teferruatlı, üstesinden gelemezsin, prosedür çok fazla’ gibi söylemlere itibar etmesinler. Doğru bilgilerle yola çıksınlar. Hibe olarak verilen miktarın ve yapılacak yatırımın KDV gibi vergilerden de muaf olduğunu bilsinler. Yatırım yapacak olanlar kesinlikle TKDK’dan faydalanmalı’’ diye konuştu.

1 MİLYON 399 BİN TL’LİK YATIRIMIN 909 BİN TL’SİNİ HİBE ALACAK

Diğer taraftan genç yatırımcıya başarılar dileyen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman Gülcü de ‘’Kurum olarak projeleri hızla onaylamak ve ödemek düsturumuz olmuştur. Bunun için koordinatörlük olarak her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 14. çağrı ilanı kapsamında Isparta’da çeşitli sektörlerde toplamda 17 milyon 925 bin TL’lik yatırım gerçekleşecek. Gerçekleşecek olan yatırımlara kurumumuzun katkısı 10 milyon 599 bin TL. Kurumumuzun en genç yatırımcısı olan Figen Hanımın projesinin toplam yatırım miktarı da 1 milyon 399 bin TL. Kurumuzun ona katkısı ise 909 bin TL. Gençlerinizin bu tarz fırsatları değerlendirmeli’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR