isparta-oto-ekspertiz
Milletin ağzına bal çalıyorlar
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 06.10.2015 10:39
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Saadet Partisi(SP) Isparta Milletvekili Adayı Cevat Gençay, bir çok insanın AK Parti ile ittifak yaptıklarını zannettiklerini belirterek, konuya açıklık getirdi. Gençay, “Biz AK Parti ile ittifak görüşmeleri yaptık fakat seçim ittifakı yapılmadı. Bizim istediğimiz sayıları vermediler. Bir de verdikleri sayılar tamamen bizi ihya etmek için değil imha etmek içindi.  Diyarbakır’dan bir milletvekili çıkarmışlar bize bu seçimde 4.sırayı veriyorlar. Ağrı’dan milletvekili çıkaramamışlar bize 3.sırayı veriyorlar. Bizi bir oyuna getirmek istediler. Fakat Saadet Partisi buna müsaade etmedi” dedi.

HANİ PARA YOKTU? HANİ DEVLET SIKINTIDAYDI?

Öte yandan siyasi partilerin seçim beyannamelerine değinen Gençay, vaatlerin özellikle ekonomi üzerine olduğunu ifade ederek, amacın oy kapma derdi olduğunu ileri sürdü. Gençay, şunları söyledi:  “Mevcut hükümet 13 yıldır bu ülkeyi yönetiyor. Asgari ücreti 1000 liraya layık görmek bu millete zulümdür. Özellikle Saadet Partisi bu vaadi ilk vermişti. Sonra CHP’de başlatmıştı. AK Parti baktı oylar gidiyor, milletin ağzına bal çalayım dedi. Asgari ücreti 1300 liraya çıkaracaklarını açıklamışlar. 13 yıldır neden vermedin de şimdi vaat ediyorsun? Hani para yoktu? Hani devlet sıkıntıdaydı?

MİLLETİMİZ BUNLARA İNANMAYACAK

Bu seçimde oylarını muhafaza etmek için bir takım vaatler veriyorlar ama milletimiz bunlara inanmayacak. Saadet Partisi dışındaki partiler oyun kurmak için değil oyunda rol almak için mücadele ediyorlar. Küresel güçlerin koyduğu oyunda rol almak için mücadele ediyorlar. Biz de oyunun kendimiz kurallarını koymak için mücadele ediyoruz. Farkımız bu.

ISPARTA’DA GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR ÇALIŞACAĞIZ

Seçimler için Isparta’da gücümüz kadar çalışacağız. Onlar kadar ekonomik gücümüz olmasa bile kendi imkanlarımızla gücümüzü yettiği noktaya kadar çalışacağız. 7 Haziran seçimlerinde millet tercihini yaptı. Millet hizmet edin diye oy verdiği halde bunlar hizmet etmemek adına icraat yaptılar ve hükümet kurmadılar. Şimdi siz seçemediniz tekrar seçim yapalım diyorlar. Oylar boşa gitti. Şimdi tekrar onlara oy verip de o oylar boşa gitmesin.”

DEMEK Kİ BAHÇELİ BİR YERDEN TALİMAT ALIYOR

Diğer taraftan MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin 1 Kasım seçimlerinden sonra koalisyona yeşil ışık yakan sözlerini eleştiren SP Adayı Cevat Gençay, “Neden 7 Haziran’dan sonra kurmadı? 3 ay önceye göre ne değişti? Bahçeli nereden talimat alıyor? 3 ay önce söylediğiyle şimdi tutmuyorsa demek ki bir yerden talimat alıyor” şeklinde konuştu.

YÜCE’Yİ ISPARTA’DAN ADAY GÖSTERMEK 

AK PARTİLİ KARDEŞLERİMİZE SAYGISIZLIK

Son olarak AK Parti’nin Isparta’dan Said Yüce’yi aday göstermesini değerlendiren Gençay, şöyle konuştu: “Said Yüce’yi tanımıyorum. Ama Isparta için konuşurum. Bundan önce Recep Özel vardı. Özel Isparta’nın insanıydı. İnsanlar sevseler de sevmeseler de ona ulaşabiliyordu. Ama onu göstermediler. Tabi olabilir, teşkilatın kararıdır. Ama hiç olmasa Isparta’da yaşayan bir insanı aday gösterselerdi. Aslında Isparta’da siyaset yapan AK Partili kardeşlerimizin şu işe bir son vermesi lazım. Her seçimde bunu yaşıyorlar. Şimdi gelecek tanışacaklar. Seçim bitecek, gidecek, olay bitecek. Kim zarar görecek? Başta AK Partili arkadaşları zarar görecek, sonra Isparta zarar görecek. İnsan iyi, kötü olabilir. Ona bir şey demiyorum ama siyasetin bir omurgası vardır. Bu insanlara nasılsa garanti deyip de hiç bilmediği birisini aday göstermek insanlara saygısızlıktır. Başta AK Partili kardeşlerimize saygısızlıktır. Bu yanlışlığı bu seçimde AK Partili kardeşlerimizin Saadet Partisi’ne oy vererek, düzeltmeleri lazım. Bize destek verirlerse diğer seçimde de onlara kimi aday gösterelim diye sorarlar. Bize destek verirlerse kendileri kıymet kazanırlar. Yoksa her seçim eziklik içinde çalışmalarına devam ederler. Kurtuluşun yolu Saadet Partisi’ne oy vermektir.”

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR