isparta-oto-ekspertiz
Şule Tola Psikoterapi Danışmanlık Merkezi açıldı
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Geçtiğimiz yıllarda  Isparta Devlet Hastanesi’nde çalışan ve daha sonra emekli olan Psikolog Şule Tola’nın, geçtiğimiz gün Çayboyu’nda özel olarak Isparta halkına hizmet verecek olan Psikoterapi Danışmanlık Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen açılışa Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve onlarca davetli katıldı. Açılış konuşmalarını yapan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’ya kazandırılan bu hizmet işletmesinin hayırlı olmasını dilerken, Psikolog Şule Tola’da konuşmasında, “Isparta halkı hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi.

BUNDAN SONRA Kİ YAŞAMINDA BAŞARILAR DİLİYORUM
TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, açılan danışmanlık merkezinin Isparta’ya hayırlı olmasını dilediğini belirterek, Şule Tola ile uzun yıllardır dost olduklarını söyledi.
Bikgiç, “Çok kıymetli Şule Tola kardeşim. Değerli misafirler, hanımefendiler, beyefendiler. Hepinize bugün Şule Hanım’ın Psikoterapi Danışmanlık Merkezi’nin açılışına hoş geldiniz diyorum. Tabi Şule Hocam’ınmerkezini açmak benim için gurur vesilesi. Çünkü aile olarak Tola ailesi bizim dostluğumuz bugünlerde pekişen bir dostluk değil, çok uzun yıllara ata dostu dediğimiz babalarımıza, amcalarımıza, dedelerimize uzanan çok uzun bir dostluğun yolculuğu neticesinde bugün bizler son halkası olarak bu dostluğu devam ettiriyoruz. O yüzden bir tola ailesi mensubunun özellikle Şule Hocam’ın bu açılış günüde sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Hakikaten uzun yıllar Sağlık Bakanlığı bünyesinde emek verdikten sonra emeklilikle beraber ve bu açılışla beraber bize şunu da gösterdi. Emeklilik demek evde oturup yatmak değil, üretmeye, çalışmaya topluma, insanlara faydalı olmaya devam etmek demektir. Ben kendisine bundan sonraki yaşamında da kendisine ve tüm ailesine başarılar diliyorum ve inşallah bu merkezinde Isparta’mız için, insanlarımız için, hemşerilerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

ESKİDEN OLDUĞU GİBİ  İSTEYEN KURUMLARA  DANIŞMANLIK HİZMETİNİ ÜCRETSİZ OLARAK VERECEĞİZ
Psikolog Şule Tola, danışmanlık merkezinin açılışında kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, hizmetleri konusunda davetlilere bilgiler verdi. Tola, “Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve açılışımıza katılan çok değerli davetliler. Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Yıllarca Sağlık Bakanlığı bünyesinde psikolog olarak görev yaptıktan sonra emekliliğim ile birlikte biriken tecrübelerimi Isparta halkının hizmetine sunmaya devam etmek adına bu iş yerini açmaya karar verdim. Eskiden olduğu gibi bundan sonra da bireysel danışmanlık hizmetlerimizin yanında isteyen kurum ve kuruluşlara, STK’lara, destek isteyen, tecrübelerimizden istifade etmek isteyen tüm kuruluşlarımıza ücretsiz eğitim seminerlerimiz, destek çalışmalarımız, devam edecektir. Bugün burada açılışımıza şeref verdiniz. Gelmeniz bizim için çok kıymetliydi. İnşallah Allah utandırmasın diyorum. Sağ olun, var olun hepiniz” şeklinde konuştu.




Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR