isparta-oto-ekspertiz
BİLGİÇ LOKANTALAR ZİNCİRİ OLUYOR
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta’da hemen hemen herkesin uğradığı nadir mekanlardanolan Bilgiç Lokantası, gün geçtikçe kendi alanında büyüyor ve kalitesini ispatediyor.

Kurulduğu 1977 yılından itibaren binlerce kişiye hizmet veren BilgiçLokantası, Ispartalıları görkemli bir mekana daha kavuşturdu. Dün saat 14:00’deIsparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Memur Sen Isparta Şube BaşkanıOsman Akçil, AK Parti Isparta Milletvekili aday adayları Suat Kolukırık, Av.Tahir Alan, İşadamı Nuri Koç, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı ŞevketKarahan, Isparta Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, birçok işadamı, veesnafın katılımıyla dualar eşliğinde açıklan Bilgiç Lokantası’nın 3’ncüşubesinde, toplam 60’ya yakın yemek ve çeşitleri olacak.

Açılış törenindekonuşan Bilgiç Lokantaları sahibi Fahri Gökşahan şu ifadelere yer verdi; “1977yılından buyana Ispartalılara Bilgiç Lokantaları olarak hizmet veriyoruz. Bizişimizi ve insanları seviyoruz. Bu sevginin karşılığında hem istihdamyaratıyoruz, hemde ilimizin ekonomisine katkı sağlıyoruz. 38 yıldır hem Ispartabüyüdü, hemde biz büyüdük. Çocuklarımla ve personelimle birlikte vatandaşlarımızahizmet vermek beni mutlu ediyor. Her zaman daha iyisini vermek içinçalışıyoruz. İsteyen bütün herkese kapımız ve mutfağımız açık, temizlik vehijyen kurallarına uygun bir şekilde çalışıyoruz.

Matbaalar Caddesi, ZaferSokak’ta ki şubemize herkesi bekliyoruz” dedi. Açılışta konuşan IspartaBelediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da, Bilgiç Lokantasının Türk yemeğinitemsil ettiğini dile getirerek; “Geçtiğimiz yıllarda Bilgiç Lokantasının OtogarŞubesini de hep birlikte açmıştık. Bu lokantamızın 3’ncü şubesini açmakta bananasip oldu. Fahri Gökşahan bey ve evlatlarını kutluyorum.

Bu lokantada Türkyemekleri sunuluyor. Ne yazık ki günümüzde yabancı devletlerinin yemekkültürüne özeniliyor. İşte görün ve bakın bir girişimci arkadaşımızyabancılıktan uzak durarak tamamen kendi kültür yemeklerimizi Ispartalılarsunuyor. Son zaman zaman bağırsak kanserine yakalanıyor. Bunun sebepleriarasında düzensiz beslenmelerde yer alıyor. Ben Ispartalılara diyorum ki, gelinburada sulu ev yemeklerinden de yiyin. İnşallah bu Bilgiç Lokantası önceTürkiye’ye sonra da Dünyaya açılır. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.







Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR