isparta-oto-ekspertiz
Cumhurbaşkanı Tatar Isparta’da Yoğun Bir Gün Geçirdi
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
**Cumhurbaşkanı Tatar Isparta’da Yoğun Bir Gün Geçirdi: İş Dünyasıyla Buluşma ve Anlamlı Ziyaretler**

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Isparta ziyaretinde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik’in daveti üzerine Isparta’ya gelerek bir dizi önemli program ve ziyaretlere katıldı. Cumhurbaşkanı Tatar, ITSO’da iş insanlarıyla bir araya gelerek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. "Burada Isparta’ya büyük hizmetler vermekte olduğunuza yürekten inanıyorum. Bunu da bugün gördüm" diyen Tatar, iş dünyasının güçlü ve ortak hareket etmesinin önemini belirtti.

ITSO’daki buluşmada, Isparta Valisi Aydın Baruş, ITSO Başkanı Metin Çelik, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili Ramazan Gündoğdu, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, ITSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile iş dünyasından birçok isim hazır bulundu.

Sabahın erken saatlerinde Isparta'daki gül bahçelerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, buradaki gülyağı fabrikasında incelemelerde bulundu. Gülbirlik tesislerini ziyaret eden Tatar, gülyağı üretiminin KKTC ekonomisine katkılarına dikkat çekti ve emekçilere teşekkür etti. Birlik ve dayanışmanın önemine değinen Tatar, Isparta’nın gülyağı üretimiyle KKTC’ye önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, ITSO ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Rahmetli Süleyman Demirel’i rahmetle yad etmek istiyorum. Kıbrıs davasına büyük hizmetleri oldu. Isparta, Süleyman Demirel’in hizmetleriyle anılan bir kent. KKTC, küçük ama çok önemli bir ada. KKTC küçük bir toprak parçası olarak görülmesin. Bizim deniz yetki alanlarımız vardır, kıta sahanlığımız vardır, karasularımız vardır, Ekonomik Münhasır Bölge haklarımız vardır. Türkiye Cumhuriyeti'nin Doğu Akdeniz'deki hakkı ve hukuku ile birleştirdiğimizde bambaşka bir ulusal harita ortaya çıkıyor” dedi.

ITSO Başkanı Metin Çelik, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Isparta’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, KKTC ile ticari ilişkileri güçlendirme ve işbirliği alanlarını genişletme konusundaki kararlılıklarını vurguladı. Çelik, tarım ve turizm başta olmak üzere birçok alanda potansiyel işbirliği fırsatları olduğunu söyledi.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili Ramazan Gündoğdu ise, KKTC'nin ekonomik potansiyeline dikkat çekerek, Türkiye ile iş birliğini artırmayı ve ticareti genişletmeyi hedeflediklerini belirtti. Gündoğdu, turizm sektörünün KKTC için önemli bir potansiyel olduğunu ve ülkede turizm yatırımlarının artması gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar’a ITSO Başkanı Metin Çelik tarafından Türk bayrağı motifli el dokuması duvar halısı, Süleyman Demirel'in fötr şapkasını simgeleyen biblo ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Isparta’daki yoğun programında Süleyman Demirel Üniversitesi’nde (SDÜ) düzenlenen törene katılarak, Fahri Doktora Payesi’ni aldı. Ayrıca 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in İslamköy Çalcatepe’de bulunan anıt mezarını ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim tilavetini dinledi ve dua etti. İslamköy’deki Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’ni de gezen Tatar, merhum Demirel’in 55 yıllık siyasi hayatından kesitler içeren objeleri inceledi.

Vali Aydın Baruş’u da ziyaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, Isparta Valiliği’nde şeref defterini imzaladı ve Isparta’yla ilgili brifing aldı. Ziyarette, Isparta milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun ve Hasan Basri Sönmez ile görüş alışverişinde bulundu. 

Son olarak Süleyman Demirel Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katılan Cumhurbaşkanı Tatar, öğrencilere hitap ederek programını tamamladı ve Isparta’dan ayrıldı.

Bir 13 kişi ve masa görseli olabilir

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi görseli olabilir

Bir 19 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi ve haber odası görseli olabilir

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'İCARET VE SANAYİ' görseli olabilir

Bir 14 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI 1' görseli olabilir

Bir 18 kişi görseli olabilir

Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 11 kişi, anıt ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı '- . บอทย !SP RTA BELE !SPORTA@BELEİYESİ BELECİYESİ İYESİ ISPARTA' görseli olabilir

Bir 5 kişi, kalabalık, Brandenburg Kapısı ve yazı görseli olabilir

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR