ISUBÜ BÜLTENİ
Eğirdir MYO Aşçılık Programı Öğrencilerine Yönelik Konferans Düzenlendi
Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı öğrencilerine yönelik Salı günü saat 10.00’da konferans düzenlendi. Konferansta Aşçılık programı mezunlarından Konya Dedeman Otelde Chef de Party olarak görev yapan Bekir Gülaçan ve Bodrum Lujo Hotel Chef de Party Emre Akbaba bilgi, tecrübe ve deneyimlerini öğrencilere aktardı. Konferansa Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü akademik personeli ve öğrencileri katıldı. Konferans sonunda katılımcılara Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.