isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da FETÖ'cülerin En Büyük Mağduru O
ISPARTA
G.Tarihi: 03.08.2016 11:49
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ASLINDA FETÖ'CÜLERİN EN BÜYÜK MADURU O 

Hapse Atıldı 49 Kez Karar Alındı.4.5 Yıl Dinlendi.


2011 Yılında Isparta Belediye merkezli operasyon kapsamında tutuklanan MHP İl Başkanı İsa Yalçın,cezaevinden çıktınktan sonra FETÖ tarafından hakkında çeşitli örgütlere üye olduğu iddasıyla 49 kez dinleme kararı alınfığını ve 4.5 yıl boyunca dinlendiğini söyledi.


  ISPARTA, KOLAY KOLAY KENDİSİNİ TESLİM ETMEZ

 MHP, Isparta'da 0 gece ne yaşandı MHP İl Başkanı İsa Yalçın, kendi kanatlarında 15  Temmuz akşamı yaşananları anlattı:

 Genel Merkezimizden mesaj geldi. Miliyetçi Hareket Partisi'nin böyle bir olaya taviz  vermeyeceğini ve bu olaya teslim olunmayacağmı, milli direniş gösterilmesi yönünde  talimat geldi. Belediye Başkanımız da hemen belediyenin bütün birimlerini teyakkuza  geçirdiğini ve mücadele edileceğini tarafıma bildirdi. MHP Il Başkanı İsa Yalçın, 15  Temmuz terörist darbe girişimini değerlendirdi.
 15 Temmuz girişimini Türkiye'nin başına gelmiş en alçak ve haince olay! olarak  değerlendiren Yalçın, FETÖ'nün 2011'den itibaren birinci düşmanının MHP olduğunu  söyledi. Kendisinin de bu örgütün mağduru olduğunu belirten Yalçın, "2011'de Belediye  merkezli bir operasyonla gözaltına alındık, tutuklandık. Mağduriyetler yaşadık. Kendimizi  savunamadık. Cezaevinden çıktık, 17 Aralık 2013 sürecinden sonra şahsımla ilgili bazı  örgütlere üye olduğum iftirasıyla 49 kez mahkemeden dinleme kazanalınmış, 4.5 yıl  boyunca dinlemişler. Bir suç aramışlar. Eğer 17-25 Aralık süreci olmasaydı yine cezaevine göndereceklermiş" dedi. MHP'nin 15 Temmuz gecesinde milletiyle birlikte aynı safta durduğunu belirten Yalçın, "MHP grup olursa bu ülke zature olur" dedi. Yalçın, şu açıklamalarda bulundu:

 İÇ SAVAŞ ARZULUYORLAR
15 Temmuz tarihinde gerçekleşen ülkemize bir saldırıdır. Ülkemizin iç savaş ortamına sürüklenmesi, ülkemizde bir kürt devletinin kurulması için yapılan bir kalkışmadır. Milleti birbirine düşürmek için yapılmış en hain, en vahşi saldırıdır. Asker üniformalı teröristler tarafından yapılmıştır. Şerefli Türk Milletinin silahlı kuvvetler mensupları helal süt emmiş insanlardır. Kendi insanlarım bomba atması söz konusu olamaz. Milliyetçi Hareket Partisi bu olayı ilk dakikadan itibaren lanetlemiş ve kınamıştır. Bugünkü yaşananların aslında dünün günahlar' olduğunu düşünüyoruz. Çünkü Milliyetçi Hareket. Partisi olarak birçok olayı zamanında gündeme getirmiştik. Sayın Genel Başkammızın bu konuyla alakalı konuşmaları var. 15 Temmuz bir tesadüf değildir. Yaşananların sonucudur. Ama sebep ne olursa olsun bu 2016 Türkiyesi'ne yakışmamıştır. Bunu yapanları da asker olarak kabul edemeyiz. Bunlar şerefli rütbenin şerefsizleridir. En ağır cezayı çekeceklerdir. Bugün siyasi çekişmeler bir kenara bırakılmış ve ülkenin geleceği için herkes biraradadır. Bu olayda gördüğümüz en önemli olay şudur. Es-kiden Türkiye'de sağ-sol olayları vardı. O zaman 'darbinin olgunlaşmasını bekledik' diye açıklamalar yapılmış. 12 Eylül ihtilalinden sonra bir çok olay kesilmiş ama sonrasında haksızca cezalar verilmiş. 1960 tamamen askeriyenin içinde gerçekleşmiş bir olaydı. Şimdi kamuda hiç tahmin edemediğimiz insanların beyinlerini tamamen teslim ettiğini görüyoruz. 1960 ve 1980 olayları ile kıyıslana-maz. Cumhuriyet tarihinin en tehlikeli olayı en ucuz şekilde atlatılmıştır.

MHP, DIRENIŞIN TAM KALBINDE YER ALMIŞTIR
Sosyal medyada bazı eli boş arkadaşların yorumları var. 15 Temmuz günü 20.40 sıralarında Ankara'dan Isparta'ya haraket ettim. Bir olağanüstülük vardı. Ankara'nın girişi kapalıydı. Eskişehir yolu kapalıydı. Gelirken telefonlar gelmeye başladı. Arkadaşlarım aradı. Bilgilendirme yaptılar. Istanbul'da köprünün işgalini söylediler. Terör saldırısı beklendiğini tahmin ettik. 10 dakika sonra genel merkezimizden mesaj geldi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu tür durumlara karşı hassasiyeti vardır. Milliyetçi Haraket Partisi grip olursa, ülke zature olur. Biz her zaman bunu savunuyoruz. Sayın Genel Başkanımız istirahatini keserek genel merkeze döndüğünü duyduk. Isparta'da bildiğimiz subay ve askerleri aradık. Bildikleri birşey yoktu. Böyle bir şey olmasına ihtimal bile vermediler. Genel Merkezden mesaj geldi. Miliyetçi Hareket Partisi'nin böyle bir olaya taviz vermeyeceğini ve bu olaya teslim olunmayacağını, milli direniş gösterilmesi yönünde talimat geldi. Saatler ilerledikçe bunların başarılı olacağını düşündüm. Radyodan televizyonda bildiri okunduğunu duydum. Belediye Başkanımızla görüştüm. Başbakan'ın 'bu bir kalkışma' dediği sırada MHP'de hareketliik başladı. Belediye Başkanımız da hemen belediyenin bütün birimlerini teyakkuza geçirdiğini ve mücadele edileceğini tarafıma bildirdi. Belediyenin böyle bir durumda neler yapmasıyla ilgili bütün tedbirler alındı. O anda aktif olarak görevli herkesle telefon trafiği yapıldı. Parti binamız hemen açıldı. Yöneticilerimiz parti binamızdaydı. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı ile irtibata geçtik. Arkadaşlarımız Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ile karşılaşmışlar. 'Sonuna kadar bu işin karşısında olduğumuzu, hükümetimizin yanında olduğumuzu' ifade ettik. Kendisi de çok duygulanmış ve mutlu olmuş.
ISPARTA, KOLAY KOLAY KENDİSİNİ TEZLİM ETMEZ
Atalanmızın canlanyla kazandmış bu toprakları eşkiyalara, birilerinin uşaklığına soyunmuş kişilere teslim etmeyecektik. Toplar, tüfekler halka çevrildiği durumda MHP'nin selam durması beklenemezdi. Sonuna kadar gidecektik. Açıkçası Isparta'daki tümen komutanından da tugay komutamndan da böyle bir şey beklemiyor-duk. Tavırlarına baktığımızda böyle bir şey olacağını beklemezdik. Burada bir takım yerlerle görüştüğümüzde direk net olarak Eğirdir'deki komutanı bu işin içinde olduğunu, Isparta'daki tugay komutanın da 'evet' dediğini duyduğumda tehlikeyi hissettik. Ispar-ta'da bütün halkımız birleşti. Inanılmaz bir şeydi. Isparta bu işgalden kendisini kurtaracak bir pozisyon almıştı. Zaten Kurtuluş Savaşı döneminde Isparta işgal almamış bir kent. Hafız İbrahim Demiralay'l buradan rahmetle anıyoruz. Isparta kendisini teslim etmeyecekti Bizim saygı duy-duğumuz, komutanımız' dediğimiz insanların vatan hainleriyle birlikte hareket etmeleri bizi üzdü.

FETÖ'NÜN BİRİNCİ DÜŞMANI MHP İDİ

İnsanların çürlirnüş dişleri olur, on-lardan kurtulmak gerekiyordu. Bir şekilde atıldı. Ağız alışkanlığı devam ederse diğer dişler de çürüyebilir. Bir takım tedbirler acilen alınmalıdır. Fethullah Gülen'le ilgili sayın genel başkanımızın açıklaması oldu. Heryerde bir şey çıkıyordu. Bunu eleştirdiğinde MHP'ye karşı linç kampanyası başlatıldı. Kaset komplosu kuruldu. Sayın Genel Başkanımız 'kimdir bu Fethullah Gülen. Kim oluyor. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz. Cenabı Allah bize iktidarı nasip ettiğinde ömürleri 24 saattir. Bu okullar-yurtlar vatan evladı yetiştir-miyor, çocuklarımız' zehirliyorlar. 24 saat içinde devlete kazandınlmalf dedi. O zaman sayın Genel Başkanımız 'ey Bahçeli sen kim hoca efendi kim' diyorlardı. 2011 seçimleri bitti başka iller yokmuş gibi belediye merkezli bir operasyon yapıldı. Bunu anlamak mümkün değil. 82 kişi yargılandı, mahkumiyetler ve mağduriyetler oldu. Kimseye derdimizi anlatamadık. Adalet ve Kalkınma Partililer bizim dahilimiz yok diyordu. Operasyon yapıldı sesimizi çıkaramadık. Adelet ne kadar yanılabilir' diye düşünürdük. İşin içine girdikten sonra bunların ne kadar satıldığını gördük. Düşman olarak bir-inci hedefinin MHP olduğunu hissettik. Dosya şu anda Yargıtay'da. Yargılamalar usulsüz dendi. Bize ceza veren, bize kindarca davranan kişi şu an cezaevinde. Sanki ülkeyi satmışız, yaptıkları teröristliği biz yapmışız gibi davrandı. Bizim için asgıya aldıkları yargı şimdi kendilerine lazım.

4.5 YIL DİNLEMİSLER 17
Aralık'tan sonra bir anda herşey değişti. Bir gün mülkiye müfettişi geldi benimle görüşmek istedi. Ben-imle alakah 49 kez dinleme kararı alınmış, 4.5 yıl dinlemişler. Benim bir suça bulaşıp, bulaşmadığımı anlaya-bilmek için 4.5 yıl dinlemişler. O 
zaman şikayetçi olmadık, o zaman yine güvenmemiştim. Şikayete bağlı olmayan suçlar kapsamında gazeteci arkadaşlarımız Soner bey ve Şakir bey de var müşteki olarak bu davada yer aldık. Benimle ilgili olarak Türk İntikap Tugayı ve Selam ve Tevhit Örgütü kurucusu iftirası atılmış. Selam ve Tevhit Örgütü ile benim ne alakam var. O dönemde kesin karannı vermişler. Cezaevine koyacaklardı. Siyaset kurumunda çekişmeleri bir ke-nara bırakalım. Olağanüstü hal, halkın kurtuluşu için getirilmiştir. Doğru uygulamalar var. Bazı eksik yanları olabilir. Milletimiz şunu da bilsin; kanun hükmünde kararnameler TBM-M'ye 1 ay içinde gelmek zorunda. Bu konular halkın meclisinde yine görüşülecek. Meclis denetimi, parlamento askıya alınmış değildir. TBMM askıya alınmış falan değildir. Sadece işlemlerin hızlı olması için bu yapılmıştır. Bu terörist girişiminden 2 gün sonra Isparta valimizi ziyaret ettim. O gün rahat uyku uyudum. Bütün birimler teyakkuz halinde. Miliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak şunu söylüyorum. Sayın Valimize inanalım ve güvenelim." 

Kaynak : Akdeniz Isparta

Isparta Haberleri
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR