isparta-oto-ekspertiz
Lokanta Usulü Tas Kebabı Tarifi
ISPARTA
G.Tarihi: 27.12.2022 21:29
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Lokanta Usulü Tas Kebabı Tarifi

MALZEMELER
200 gr yağsız kuşbaşı dana eti 
1 su bardağı su
1 adet soğan
1 adet havuç
2 adet patates
1 su bardağı taze bezelye
 
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yeterince kaynar su
Yeteri kadar tuz
Uygun bir tencereye doğradığımız eti alalım ve etler suyunu salıp çekene kadar kavuralım.Ardından suyu ilave edelim ve etler suyu çekene kadar pişirelim.
Doğradığımız soğanı ve sıvı yağı ilave edip kavurmaya devam edelim.Daha sonra iri doğranmış havucu ilave edip 1-2 dakika kavuralım.
Kaynar suyu da ilave edip kapağını kapatalım ve kısık ateşte 15 dakika pişirelim.
  
Ortalama 20 dakika sonra bezelyeyi ilave edelim ve kapağını kapatıp 15 dakika daha pişirelim.Etler tamamen piştikten sonra iri doğranmış patatesi ilave edelim ve patatesler yumuşayana kadar pişirelim.Ocağın altını kapatalım ve 15 dakika dinlendirelim.
Servis tabağına alalım ve sıcak sıcak servis edelim.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR