isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertiz
Şimdi Yeni Türkiye..
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporu
DAİRE BAŞKANI EV ZİYARETLERİNDE….

Isparta Devlet Hastanesi Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Op. Dr. Zafer DİRİK , Sağlık Bakanımız Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun  “Her ilde Bakanlık yöneticilerinin o ay kamu hastanelerinden sağlık hizmeti almış 10 hastanın evini ziyaret etmesi talimatı” doğrultusunda ev ziyaretlerine başladı.

DİRİK; Isparta Devlet Hastanesi ,  Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görüp taburcu olmuş kişilerden seçilen bir listeyle tek tek ev ziyaretleri yaptı.

Ziyaretlerde hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunup, şikayet ve önerilerini de dinleyen  daire başkanı ziyaret ettiği evlerden memnuniyet ve teşekkür dilekleriyle ayrıldı.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.