isparta-oto-ekspertiz
Son Dakika Isparta'da 12 CHP Üyesi Gözaltına Alındı!
ISPARTA
G.Tarihi: 04.08.2016 11:38
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

15 Temmuz terörist darbe girişimi sırasında sosyal medyadan paylaşım yapan 12 parti üyesi, 'darba propagandası yapmakla' suçlanıyor. Savunmalarını avukat olan CHP İl Başkanı üstlendi.

   Darbe propagandası yapmak suçlaması ile 12 Cumhuriyet Halk Partili, dün polis tarafından gözaltına alındı. 15-16 Temmuz tarihinde ülke tarihimize kara leke gibi düşen başarısız darbe girişiminin ardından, emniyet ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda dün Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunan 12 partili dün gözaltına alındı.

  Gözaltına alınan CHP'lilerin isimlerinin C. A., H. A., B. K., H. P., M. D., Ömer B., C. E., M. B., G.Y., H. Ö., M. Y. ve M.A. olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 12 partilinin sosyal medya hesaplarından ‘darbe propagandası’ yaptıkları iddia edildi. Ersoy üstlendi ‘Darbe propagandası yapmak’ suçlaması ile gözaltına 12 Cumhuriyet Halk Partililerin avukatlığını, partinin Isparta il başkanı Avukat Eyüp Ersoy üstlendi. Bu arada CHP Milletvekili İrfan Bakır ve bir grup yönetici, partili gençlere destek vermek amacıyla Adliye önüne gitti.

SICAK GELİŞME..


Isparta'da gözaltına alınan CHP'liler serbest bırakıldı.

15-16 Temmuz tarihinde ülke tarihimize kara leke gibi düşen başarısız darbe girişiminin ardından, emniyet ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunan 12 partili sosyal medya paylaşımları nedeniyle dün gözaltına alındı.Gözaltına alınan CHP'lilerin isimlerinin Can A., Hasan A., Bilge K., Hamza P., Mehmet D., Ömer B., Cahir E., Mehmet B., Gültekin Y., Hüseyin Ö., Mustafa Y. ve Mustafa A. olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 12 partilinin sosyal medya hesaplarından ‘darbe propagandası’ yaptıkları iddia edildi.
 
‘Darbe propagandası yapmak’ suçlaması ile gözaltına 12 Cumhuriyet Halk Partililerin avukatlığını, partinin Isparta il başkanı Avukat Eyüp Ersoy üstlendi. Bu arada CHP Milletvekili İrfan Bakır ve bir grup yönetici, partili gençlere destek vermek amacıyla Adliye önüne gitti. 
 
Gözaltına alınan CHP’liler savcılık sorgularının ardından bugün serbest bırakıldı. Gülkent Devlet Hastanesi’nde sağlık muayenesinden geçirildikten sonra serbest kalan CHP’lileri Milletvekili İrfan Bakır ve parti yöneticileri yalnız bırakmadı.  



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR