TED ISPARTA KOLEJİ KARADENİZ GÜNÜ...
20.12.2016 Salı günü TED Isparta Koleji yemek işletmecisi Sofra Grup ailesi, Kolej öğrencilerine ve öğretmenlerine Karadeniz Günü sürprizi hazırladı.
Sofra Grup, Mısır Çorbası, Mısır ununa bulanmış hamsi tava, Fasulye kavruntusu, Laz böreği, Roka salatası, Mısır ekmeğinden oluşan lezzetli menülerinin yanında çalışanlarına yöresel kıyafet giydirerek, yöresel müzik yanını ve yöreye ait dekoratif süslemeler yaparak Ted Isparta Koleji ailesine keyifli bir gün yaşattılar.
Mısır Çorbası: mısır unu tereyağı, tane mısır, kırmızı pul biber
Mısır ununa bulanmış hamsi tava: mısır unu, hamsi, ayçiçek yağı, limon
Fasulye Kavruntusu: soğan,sarımsak, taze fasulye, limon
Laz böreği: yufka, süt,toz şeker, muhallebi
Roka salatası: roka, nar eksişi, beyaz peynir, limon"
ISPARTA HABER