isparta-oto-ekspertiz
Trafikte “DİKKAT BENDE VARIM”
ISPARTA
G.Tarihi: 14.12.2022 17:11
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
06.12.2022
Trafikte “DİKKAT BENDE VARIM”
 
Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü “Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları” dersi kapsamında İletişim Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Ümit ARKLAN ve öğrencileri Ömür Can Tekin, Fahriye Nur Özlü , Oğuzhan Doğan, Öznur Ertuğrul, Türkan Aksoy, Zeynep Uzun’nun “DİKKAT BENDE VARIM” projesi ile trafikte güvenli sürüş,motosiklet,kask ve scooter konusunu ele alan projesimotosiklet,scooter vb. araçların kullanım alışkanlıklarını değiştirerek trafikte güvenli bir şekilde seyir halinde gitmesinin önemini,güvenlik ekipmanlarının kullanımını arttırmak ve trafik kazalarını azaltmak için geçtiğimiz salı günü Süleyman Demirel Fen Lisesi,Gazi Sosyal Bilimler Lisesi ve Tenzile Erdoğan Anadolu Liselerinde Isparta Valiliği ve Isparta Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleşti.
Şehir içi ulaşımın parçası haline gelen "elektrikli scooter"ların (e-Scooter) son bir yılda karıştığı trafik kazalarında 8 kişi hayatını kaybederken, 899 kişi ise yaralandı. (AA )Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın Türkiye genelinde 2022 yılı verilerine göre Bisiklet ile 8.256 ,Motorlu Bisiklet ile 11.933,Motosiklet ile 54.007 ve Scooter’ın da içinde olduğu diğer araçlar ile 6.096 kaza kayıtlara geçmiştir.Yarınlarımız için özellikle gençlerimizin trafikte güvenli sürüş,motosiklet,kask ve scooter kullanımları konusunda bilinçlendirmemiz kaza verilerinin azalmasına yaralanma ve ölüm gibi sonuçları olan kazaların önüne geçilmesini sağlamaktadır.Seminerde gençlerimizle soru cevap yaparak ve seminer sonunda konu ile ilgili broşürler dağıtarak vurgulanan konu pekiştirildi aynı zamanda dağıtmış olduğumuz anketler ile araç kullanım oranları ve alışkanlıkları belirlendi. Yapılan sosyal sorumluluk projesi ile toplam 1.595 lise öğrencisine bilinçlendirme semineri yapıldı.Trafikte güvenle korunmak için sizde söyleyin “DİKKAT BENDE VARIM”.
 
ÖMÜR CAN TEKİN
 
image

image

image

image

image

image

image

image

Ekran-Al-nt-s

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR