isparta-oto-ekspertiz
Turizm ve Gastronomi Fuarı, Isparta'da Markalaşmaya Giden Yolu Açıyor
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Turizm ve Gastronomi Fuarı, Isparta'da Markalaşmaya Giden Yolu Açıyor

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarı, yerel girişimciler için büyük bir fırsat sunarak markalaşma yolunda önemli adımların atılmasına zemin hazırladı. Fuara katılan Orhan Ekici, stant açarak tanıttığı ürünleri sayesinde önemli bir gelir elde etti. Bu kazançla işletmesine yeni makineler alarak üretim süreçlerini iyileştiren Ekici, ORBES markasını oluşturup satış ağını genişletmeyi başardı.

Ekici’yi ziyaret eden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Turizm ve Gastronomi Faaliyetlerini Yaşatma Derneği Başkanı Gonca Kayacan, Gönen’de aspir yağı üretimi yapan işletmeyi yakından inceledi. Geçtiğimiz yıl fuarda sergilediği aspir yağı, büyük beğeni toplarken, elde ettiği gelirle Ekici, üretim kalitesini artırmak amacıyla soğuk sıkım ve filtre makineleri aldı. Bu makinelerle daha temiz ve hijyenik bir üretim süreci başlatan Ekici, yağın kalitesi sayesinde talebi artırmayı başardı.

Aspir Üretiminde Genişleme

Orhan Ekici, sadece ticari anlamda değil, aynı zamanda sektörel anlamda da öncülük yaparak aspir üretimini teşvik ediyor. Başta Yalvaç ve Şarkikaraağaç bölgelerinde bilinen aspir üretimi, Gönen ve Keçiborlu başta olmak üzere Isparta’nın birçok bölgesine yayılmaya başladı.

Ekici, fuarlara katılmanın markalaşma sürecine olan katkısını vurgulayarak, "Fuarlarda ürünümüzü tanıtma fırsatı buluyoruz ve satışlarımız arttıkça yatırım yapma imkânı elde ediyoruz. Isparta’da başlayan bu süreç, bize büyük bir fırsat sağladı" dedi.

Başkan Çelik: "Başarılı Girişimcilerimizi Desteklemeye Devam Edeceğiz"

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, fuarın girişimcilik ekosistemine yaptığı katkılara dikkat çekerek, "Turizm ve Gastronomi Fuarı, girişimcilerimizin ürünlerini sergileyebileceği ve iş ağlarını genişletebileceği önemli bir platformdur. Bu yıl fuarı daha da büyüterek Isparta’nın tanıtımını geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Orhan Ekici gibi başarılı girişimcilerin Isparta’nın üretim kalitesini artırdığını ve ekonomiye katkı sağladığını ifade eden Çelik, “Bu tür girişimciler, şehrimizin ekonomik büyümesine büyük katkı sağlıyor ve bizler de onları desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR