isparta-oto-ekspertiz
Isparta Emniyeti O Suçluları Adalete Teslim Etti.
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 19.02.2016 21:21
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamaya göre ;

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.
 
AÇIKTAN HIRSIZLIK

Bahçelievler Mahallesinde faaliyetini sürdürmekte olan bir işyerinden 11.02.2016 günü saat: 11.45 sıralarında müşteki E.K ‘ nin işyerinde yalnız olduğu sırada işyerine gelen müşterinin aldığı ürün karşılığında kendisine 1 adet 100 TL vermiştir. Müşteki E.K para üstünü vermek istediği sırada müşterinin bozuk parası olduğunu söylemesi üzerine 100TL parayı müşteriye geri verdiği esnada parayı sol eliyle alarak cep telefonunun altına saklamış ve kendisine 1TL madeni para vermiştir.
 
Ancak müşteri, müşteki E.K ye 100 TL para verdiğini ve bu parayı 2 adet 50 TL olarak vermesini ve 1 adet 50 TL den borcu olan 1 TL parayı almasını istemiştir. Bunun üzerine müşteriden 100TL parasını istemesi üzerine tamam vereceğim diyerek müştekiyi oyalamıştır. Bu esnadan işyerine gelen başka bir müşterinin gelmesi üzerine kafası karışan müşteki E.K. müşteriden ürün bedelini alıp almadığını hatırlamadığını ancak müşterinin kendisine 50TL verdiğini söylemesi ve para üstünü istemesi üzerine 49 TL para üstünü verdiğini ve müşterilerin işyerinden ayrılmasından sonra işyerine ekiplerimizi çağırmış ve bu şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmesi üzerine işyerine ait kamera görüntüleri ekiplerimizce incelendiğinde olayı gerçekleştiren kişinin İ.A isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Konu adli makamlara sevk edilmiştir.
 
TEHDİT ve KURUSIKI SİLAHLA ATEŞ ETME

 2013 yılında müşteki İ.Ş,  şüpheli M.T ye ait araçla kaza yapması sonucu meydana gelen hasarı karşılamadığı için 18.02.2016 günü saat:10.00 sıralarında şüpheli M.T isimli şahsın Bağlar Mahallesindeki ikametine alacağını istemeye gitmesi üzerine aralarında tartışma çıkmıştır ve tehdit konusu gerçekleşmiştir. Tartışma nedeniyle şüpheli M.T. evinin balkonundan iki kere kurusıkı silahla ateş etmiştir. Şüpheli M.T kurusıkı tabanca ile ekiplerimizce yakalanmıştır ve adli makamlara sevk edilmiştir.
 
OTO HIRSIZLIĞI

 
Karaağaç Mahallesinde ikamet eden müşteki İ.Y’ye ait Tofaş Doğan marka araç 16.02.2016 günü saat :21.00 sıralarında ikametinden çalınması üzerine Halıkent Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunmuştur. Konu ile ilgili  araştırma yapan ekiplerimiz müştekiye ait Tofaş doğan marka aracı 105 Cadde üzerinde görmeleri üzerine dur ikazında bulunulmuş ancak araç sürücüsü durmayarak kaçmaya devam etmiştir. Araç Ayazmana Mahallesinde kaldırıma çarparak durdurulmuştur. Araç üzerinde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları yaptıktan sonra müşteki İ.Y teslim edilmiştir.
 
Aracın ön koltuğundan atlayarak kaçan kişinin M.M. olduğu diğer yolcu koltuğundan inerek kaçan şahsın  B.Y olduğu tespit edilmiştir. Kaçan şahısları yakalamak için çalışmalarını devam eden etmekte iken; Müşteki İ.Y nin Karaağaç Mahallesinden aracını kontrol etmek amacıyla park ettiği yerde aracını bulamaması üzerine aynı gün yine Halıkent Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunmuştur. 17.02.2016 günü saat:04.10 sıralarında konu ile ilgili araştırma yapan ekiplerimiz Tofaş Doğan marka aracı 105 Cadde üzerinde görülmesi üzerine yapılan dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan araç sürücüsü yine Ayazmana Mahallesinde aracı yakalamışlar ve kaçmaya çalışan şüpheliler M.M ve B.Y ‘ de yakalanmıştır. Araç müşteki İ.Y isimli şahsa teslim etmişlerdir.
Şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış, adli mercilere sevk edilmiştir ve M.M.  isimli şüpheli  TUTUKLANARAK  cezaevine gönderilmiştir.
 
 
ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR