isparta-oto-ekspertiz
Isparta Şehir Hastanesi Bu Tarihte Hizmete Açılacak
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 19.02.2016 18:29
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta Şehir Hastanesi 1 Ocak 2017’de hizmete girecek!


İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Şehir Hastanesi inşaatının yılsonuna kadar tamamlanacağını ve 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle de hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Şehir Hastanesi ve yeni yerine geçen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’yle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karakaya yapımı devam eden şehir hastanesinde inşaat çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirterek,” İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası ve Ağız Diş Sağlığı binalarımızın tamamlanarak taşınması dahi şehir içinde trafik yoğunluğunu bir az olsun azalttı. Şehir hastanesinin de tamamlanması ile şehir trafiğinde önemli bir rahatlama meydana gelecek” dedi.

ŞEHİR HASTANESİ YILSONUNA BİTECEK

Öte yandan Şehir Hastanesi kompleksi içinde yer alan İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinin inşaatlarının tamamlanmasının ardından birimler şehir içindeki yerlerinden yeni binalarına taşındı. Şehir Hastanesi inşaatının kalanında ise çalışmalar devam ediyor. İnşaat çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini söyleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya 2017 yılının ilk ayında Şehir Hastanesinin yeni yapılan binada hizmete başlayacağını bildirdi.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ BAŞLADI

İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinin yerlerine taşınmasının ardından bahçe düzenlemelerine başlandığına dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya “bahçemize 280 ağaç diktik. Bunun yanında otopark sıkıntısı yaşanmaması için 500 araçlık otoparka ek olarak bazı bahçenin bazı bölümlerine de kilit parke taş döşeyerek otopark alanını genişleteceğiz” diye konuştu.

TRAFİK VE OTOPARK SORUNUNDA DÜZELME GÖRÜLECEK

İl merkezinde yaşanan trafik ve otopark sorunun şehir hastanesi inşaatının tamamlanması ile önemli oranda azalacağını söyleyen İl Sağlık Müdürü Karakaya “Ağız Diş Sağlığı Merkezinin taşınması dahi o bölgede yaşanan trafik sorununu büyük oranda azalttı. Ağız Diş Sağlığı Merkezimize bugün ortalama bin hasta geliyor. Merkez şehir içinde iken bu hastaların gelip gitmesi ciddi bir trafik oluşturuyordu. Şimdi o trafik şehir merkezinin dışına alınmış oldu. Aynı şekilde Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanarak il merkezindeki Devlet, Gülkent ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinin de taşınması ile il merkezindeki trafik ve otopark sorununda ciddi oranda bir düzelme görülecektir” dedi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR