isparta-oto-ekspertiz
Isparta Emniyeti O zanlılarıda  Yakaladı
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 29.02.2016 19:59
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

1- OTO HIRSIZLARI YAKALANDI:
Gülevler Mahallesinde ikamet eden müşteki F.M.Ç. isimli şahsa ait otomobilin geçtiğimiz günlerde çalınmasının ardından aynı gün Ayazmana Mahallesinde müşteki H.Ü. isimli şahsın da otomobilinin çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından çalınan araçların bulunması için çalışma başlatılmıştır.
Çalınan araçların il merkezi dışına çıkarılması ihtimaline karşı çevre il ve ilçe güvenlik birimleri ile irtibata geçilerek plaka ve araç bilgileri paylaşılan araçların takibine başlanılmıştır.
Yapılan takip sırasında aynı gün Bucak ilçesinde müştekiler H.Ü. ve F.M.Ç. isimli şahıslara ait çalınan araçlar plakaları sökülmüş vaziyette seyir halinde iken Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından görülerek durdurulmuş ve yapılan kontrolde araçların ilimizden çalınarak aranmakta olan araçlar olduğu anlaşılması üzerine şüpheli şahıslar araçlarla birlikte yakalanmıştır. Araçları kullanan A.K. ve A.M. isimli şüpheli şahıslar ile çalıntı araçlar ilimiz Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
Yapılan incelemede her iki şahsın birlikte araçları bulundukları yerlerden çaldıkları tespit edilmiş olup, bulunan araçlar sahiplerine teslim edilmiştir.
Konu ile ilgili olarak “Oto Hırsızlığı” suçundan adli makamlara sevk edilen A.K. ve A.M. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir.
 
2-YARDIM DERNEĞİNİ DOLANDIRMAK İSTEYEN ŞAHIS YAKALANDI:
Almanya’ da “Özürlülere Yardım Derneği” adındaki bir yardım kuruluşunun müdürü olan O.K.S. isimli şahıs tarafından Asayiş Şube Müdürlüğümüz telefonla aranarak Isparta ilinden kendisini telefonla arayan A.T.T. isimli şahsın; Süleyman Demirel Üniversitesi Rehabilitasyon Merkezinde tedavi görmekte olan kızı A.T. nin tedavi masrafları için 3000 Avro yardım talebinde bulunduğunu belirterek, arayan şahsın doğru bilgi verip vermediği konusunda yardım talebinde bulunmuştur.
Müştekinin verdiği bilgiler doğrultusunda ekiplerimizce yapılan araştırmada Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinde verilen isimde bir doktor ve tedavi görmekte olan herhangi bir hasta bulunmadığının anlaşılması üzerine müşteki O.K.S. den şüpheli şahsın hesabına 5 TL para yatırması söylenerek şüpheli şahsın paranın yatırıldığı şeklinde mesajla bilgilendirilmesi sağlanmıştır.
İlimiz PTT merkezi görevlileri ile birlikte yapılan planlı çalışma neticesinde şüphelinin Sivas PTT Başmüdürlüğüne giderek parayı çekme talebinde bulunması üzerine Sivas Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilerek Şüpheli A.T.T. nin PTT içinde suçüstü yakalanması sağlanmıştır. Yakalanan şüpheli A.T.T nin dolandırıcılık suçundan çok sayıda kaydı olduğu tespit edilmiştir.
Sivas Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yakalanarak gözaltına alınan A.T.T. isimli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.
 
 
ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR