isparta-oto-ekspertiz
SDÜ Basketbol Takımı Süper Lig terfi maçlarına çıkacak
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

SDÜ Basketbol Takımı Süper Lig terfi maçlarına çıkacak

 

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Basketbol takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Karaman’da düzenlenen Basketbol 1 Lig’inde büyük bir başarı göstererek şampiyon oldu.  Takım, elde ettiği şampiyonluk ile 17- 21 Mayıs 2016 tarihleri arasında Basketbol Süper Lig Terfi maçlarında boy gösterecek.

SDÜ yaptığı birçok faaliyetlerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bu başarılar kapsamında SDÜ Basketbol Takımı büyük bir özveri ile çalışıp Karaman’da düzenlenen Basketbol 1’nci Ligi’nde şampiyon oldu. Bu şampiyonluk kapsamında SDÜ Basketbol Takımı bir haftalık aranın ardından Basketbol Süper Ligi Maçları hazırlıklarına başlayacak.

2 AYLIK YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSU ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ
SDÜ Basketbol Takımı Antrenörü Abbas Bakırcı, 2 aylık antrenman programı kapsamında sporcularla ikili diyalogların verimli olmasından dolayı şampiyonluğun geldiğini belirterek, sporcuların hepsinin SDÜ öğrencisi olduğunu söyledi.
Antrenör Bakırcı, “Takımızdaki sporcularımızın hepsi üniversitemizde farklı bölümlerde okuyan öğrencilerdir. Biz bir yola çıktık. Bu yola çıktığımızda önümüzde zor bir yolun olduğunu biliyorduk. Tabi ki başarıya giden yolda zorluklar yaşanıyor. Biz de 2 aylık bir antrenman sürecine girdik. Bu 2 aylık antrenman sürecinde sporcularımızla ikili ilişkilerimiz olsun, üniversitemizin bize verdiği imkanlar, destekler olsun bu imkanlarla yola çıktık. Antrenman saatlerimizi ayarladık. Bazen akşam antrenmanlarımızı yaptık. Bunun nedeni de öğrencilerin ders programlarına göre antrenman saatlerini ayarlıyoruz. Tabi 2 aylık bir süreçte yapabildiğimiz kadarını yaptığımız düşünüyorum. Zaten bunun meyvesini de şampiyon olarak aldık” dedi.

SÜPER LİGE ÇIKMAMIZ İÇİN İLK 3’E GİRMEMİZ GEREK
SDÜ Basketbol Takımı Antrenörü Abbas Bakırcı, Süper Lige terfi maçlarına 7 takımın katılacağını ifade ederek, Süper Ligde oynama hakkı kazanmak için ilk 3’e girmelerinin gerektiğini vurguladı.
Bakırcı, “Bizim şampiyon olduğumuz lig 1’nci Lig grubu. Biz bu süreçten sonra 7 takımın katıldığı bir Süper Lige terfi maçları oynayacağız. Yani gelecek yıl Süper Lig de oynamak için bu maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Süper Lige çıkmak için 7 takım arasından ilk 3’e girmemiz gerekiyor. İlk hedefimiz Süper Lige çıkmak, daha sonraki hedefler doğrultusunda da Süper Lig’de şampiyon olup uluslararası arena da SDÜ’yü göstermektir. Tabi ki bu çok kolay bir hedef değil. Ancak bizim başarılı olmamız için süreç böyle işliyor” şeklinde konuştu.

YOĞUN MAÇ TEMPOSU SPORCULARI YIPRATTI, BİR HAFTA ARA VERDİK
SDÜ Basketbol Takımı Antrenörü Abbas Bakırcı, sporcularının yoğun bir maç trafiğinden çıktığını belirterek, sporcuların dinlenmeleri için bir haftalık bir ara verdiklerini açıkladı.
Antrenör Bakırcı, “Şu anda şampiyon olduğumuz lig yeni bittiği için biz bir hafta ara verdik. Sporcularımız bu süre zarfında dersleri ile ilgileniyor, ailesini görmeye gidenler var. Ayrıca dinlenmeleri için gerek olan bir ara. Çünkü yorucu maçlara çıktık. 5 tane çok önemli ve yorucu maçlar yaptık. Bu maçlardan sonra çocuklar baya yıprandılar. Hepsinin dinlenmeleri için bir haftalık bir aranın uygun olacağını düşündük. Cumartesi günü tekrar çalışmalara başlayacağız. Antrenman programları hazırlayıp, Süper Lig terfi maçlarına hazırlıklarımız başlayacak. 16 günlük bir antrenman programlarıyla maçlara çıkacağız. Daha önce futbolda bu başarılar geldi ama basketbolda ilk defa böyle bir başarı oluyor” diye konuştu.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI SDÜ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
SDÜ Basketbol Takımı Antrenörü Abbas Bakırcı, bu başarının destekçilerinden olan SDÜ Rektörü İlker Çarıkçı’ya ve destek olan herkese teşekkür ederek, “Tabi ki öncelikle SDÜ Rektörü İlker Çarıkçı Bey’e ve SDÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na ve SKS Daire Başkanlığı’mıza teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Isparta halkının da bu başarıyı görüp bizi desteklemesini istiyoruz. Herkes bizim arkamızda olursa, desteklerse güzel neticeler alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR