isparta-oto-ekspertiz
Tempo Park Türkiye Diyanet İşleri Başkanını Ağırladı
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 01.11.2016 23:51
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
TEMPO PARK BAŞARILI BİR ORGANİZASYONA İMZA ATTI

Tempo Park Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i Ağırladı.


Çok özen ve itina ile bir gün önceden  dizayn edilmiş olan TEMPO PARK, benzersiz bir organizasyonla Sayın Mehmet Görmez'i ve beraberindeki konukları, çok amaçlı, yüksek kapasiteli salonlarında ağırladı.

 Kusursuz güçlü ses sistemi ve güzel akustiğin bulunduğu salonlarda konuklar hiç rahatsız olmadan, konuşmacıları ve ardından okunan
Kur'an-ı Kerim'i  büyük bir keyifle dinlediler.






MEHMET GÖRMEZ TEMPO PARK'TA ÇOK ÖNEMLİ HATIRLATMALARDA BULUNDU 

Diyanet İşleri Başkanı Görmez ve toplantıya katılan müftülük personeli Kur'an-ı Kerim okunması Görmez'in konuşması Diyanet İşleri Başkanı Görmez: "Adeta İslam'ın genleriyle oynanarak, İslam'ı kendi cahil müntesipleri ve evlatları eliyle o rahmetin bir şiddete, katliama dönüştürülmesi, Müslümanların birbirlerini katletmeye başlaması, gerçekten tarihte yaşadığımız pek çok zorlukla pek çok musibetle mukayese edildiğinde en büyük musibetlerden bir tanesi olduğu görülecektir" Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Adeta İslam'ın genleriyle oynanarak, İslam'ı kendi cahil müntesipleri ve evlatları eliyle o rahmetin bir şiddete, katliama dönüştürülmesi, Müslümanların birbirlerini katletmeye başlaması, gerçekten tarihte yaşadığımız pek çok zorlukla pek çok musibetle mukayese edildiğinde en büyük musibetlerden bir tanesi olduğu görülecektir" dedi. Görmez, Isparta'da Tempo Park düğün salonunda Isparta Müftülüğü personeline yönelik toplantıda yaptığı konuşmada, insanlık ve İslam tarihinin çok zor zamanlarının olduğunu hatırlatarak, bugün hem insanlık tarihinin hem İslam tarihinin çok zor bir döneminden geçtiklerini söyledi. Bu zorlukların henüz Isparta'nın güllerini etkileyecek kadar çevrelerini kuşatmadığını ve hiçbirinin evine, ailesine tesir etmediğine dikkati çeken Görmez, "Çocuklarımız can güvenliği içerisinde hayatlarını idame ettiriyor olabilirler ancak öyle bir zor zamandan geçiyoruz ki tüm bu zorlukların, bütün bela ve musibetlerin gelip şehirlerimizin kapısına, evlerimizin kapısına dayanmayacağını söylemek zor" diye konuştu. "En büyük musibetlerden bir tanesi" Görmez, insanlığın bunalım içerisinde olduğunu vurgulayarak, iki asırdır daha çok haz ve hırsa öncelik tanıyıp, yaratıcıyı yok saydığını söyledi. Son iki asırdır insanlık tarihinin günahla nefsini doldurduğunu ve çok büyük toplumsal günahların, en çok işlendiği zamanlar olduğunu anlatan Görmez, şöyle devam etti: "Bütün insanlığa baktığımız zaman, rabbinden uzaklaştığını ve bu uzaklaşmanın getirdiği büyük zorlukları, sıkıntıları çektiğini hepimiz görüyoruz. Öbür taraftan, asıl büyük musibetlerden bir tanesi, bütün bunlara çare olarak Rabbimizin gönderdiği İslam'ın, kainata ve bütün insanlığa, alemlere rahmet getiren dininin, dünyanın bir tarafında korku üretmeye başlaması, 'İslamfobiya' denilen bir korku ile İslam ötekileştirilmektedir. Bir taraftan da alemi İslam içerisinde, adeta İslam'ın genleriyle oynanarak, İslam'ı kendi cahil müntesipleri ve evlatları eliyle o rahmetin bir şiddete, katliama dönüştürülmesi, Müslümanların birbirlerini katletmeye başlaması, gerçekten tarihte yaşadığımız pek çok zorlukla pek çok musibetle mukayese edildiğinde en büyük musibetlerden bir tanesi olduğu görülecektir." Görmez'in konuşmasının ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

ISPARTA'NIN ORGANİZASYON MERKEZİ TEMPO PARK
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR