isparta-oto-ekspertiz
Terörle mücadele sonuna kadar devam edecek
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Isparta’da Sanayi Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Daha sonra Belediye İş Hanı’nda iş yerlerini gezen Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanlığına gelerek burada partililere hitap etti.

Şu anda hedefin AK Parti, Ahmet Davutoğlu ve Erdoğan olduğunu söyleyen Çavuşoğlu,  “ama asıl hedef, onlar üzerinde Türkiye’yi yıpratmaktır” dedi.

Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

“Ne zaman Türkiye, ileri gitse önüne engel çıkarıyorlardı. Parti kapatmasından sonra sanki bitti mi? Gezi olayları başladı. Gezi olayları başlandığında Türkiye’de faizler yüzde 5’e düşmüştü. IMF’ye olan borcu da sıfırlamıştık. IMF’ye 24 milyar dolar borç ödemiştik. Gezi Olaylarını başlatanların hükümetten istekleri neydi. Köprü yapma, havaalanına ne gerek var, kanal İstanbul’a ne gerek var. Hizmet etme. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, hükümetten böyle bir şey ister mi? Ne zararı var İstanbul İzmir otobanının. Ne zararı var raylı sistemlerinin. 17 25 Aralık operasyonları. Onunla da başaramadılar. Seçimden sonra terör örgütlerini üzerimize saldılar. Hem de 3’lü. DAEŞ, PKK ve DHKPC.. Bu örgütleri sempatik gösterenler var. Gazeterler de var, siyasi partiler de var, sivil toplum örgütleri de var. Dünyanın terör örgütü dediği PKK’yı ve DHKPCyi sempatik gibi göstermeye çalışan,gösteren ve destekleyen CHP’li milletvekilleri var.

TERÖRLE MÜCADELE SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Bugüne kadar önümüze çıkan engellerin hiç birinde nasıl pes etmediysek hepsinde nasıl mücadele ettiysek Allah’ın izniyle sizin de desteğinizle nasıl üstesinden geldiysek şimdi de terörün ve terör örgütlerinin üstesinden geliyoruz. Mücadelemizi sürdürüyoruz. Sonuna kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz. Ülkemizden temizleyinceye kadar. Hiç kimse bize ‘şu yöntemi de bu yöntemi de terörü bitirmek için denemedin’ diyemez. Her türlü çabayı saffettik. Samimi bir şekilde yeter ki terör bitsin. Ama karşımızdaki terör örgütü ve onun uzantılarını samimi olmadığını terörü bırakmak silahı bırakmak istemediğini, uyuşturucu silah kaçakçılığını insan kaçakçılığını bırakmak istemediğini, vatandaşlarımızı adeta haraca bağlayan politikalarından yada anlayışından vazgeçmek istemediğini gördük. Ve 7 Haziran’dan sonra güya onlara ortaya çıkan boşluktan faydalanarak terör saldırılarını artırdılar.

7 Haziran’a kadar 1 yıl içinde PKK’nın gerçekleştirdiği terör saldırısı sayısı 2 bindir. 2 bin kadar terör faaliyetinde bulundu. Askerimize de saldırdı. Polisimize de saldırdı. Kaymakamı da kaçırdı. Hastaneyi de yaktı. Baraja da saldırdı havaalanı da saldırdı ve birçok insanı dağa kaldırdı. Her evden çocuk kaçırdı. İşte o boşlukta bizim karşımıza çıkardıkları PKK’ya karşı da en güçlü bir biçimde mücadele ediyoruz. Müsterih olun. Karamsarlığa kapılmayın. Evet, şehitlerimiz var. Allah rahmet eylesin. Bugün bu topraklarda yaşıyorsak şehitlerimiz sayesindedir. Mücadelemiz boş bir mücadele değil. Dağlardan da temizliyoruz. Şehirlerden de temizliyoruz. Tamamen temizleyinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan vazgeçemeyiz. Bunun seçimle meçimle ilgisi yok. Seçim sonrasında da devam edeceğiz. Bitinceye kadar devam edeceğiz”

Konuşmanın ardından Çavuşoğlu, Isparta’dan ayrıldı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR