isparta-oto-ekspertiz
12. Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı
ISPARTA
G.Tarihi: 25.11.2016 16:22
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
12. Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı
 
Bu yıl 12.si düzenlenen “Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı” IspartaGökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde bölge çiftçisi ve ziyaretçileri ile buluştu.
Alternatif ve modern üretim teknikleri ile tarımın yaygınlaştırılması, üreticilerimizin bilinçlendirilerek güçlendirilmesi ve pazara ulaşım kapasitelerinin geliştirilmesi için geleneksel olarak düzenlenen fuarın açılışı, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve aralarında İl Müdürümüz Mehmet Tuğrul’ unda bulunduğu çok sayıda davetli kurum-kuruluşu yöneticisini hazır bulunduğu törenle yapıldı.
Tarım ve Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firmanın katıldığı ve tarımsal anlamda yeni ürünlerinin görücüye çıktığı fuarda, İl Müdürlüğümüz tarafından bir stand açılarak, İlimizde yetişen ve üretimi yapılan ürünlerin tanıtımı yapıldı. Özellikle İl Müdürlüğümüz teknik personelinin desteği ile Isparta Açık Cezaevinde her biri 350 m² olmak üzere 3 plastik serada denemesi yapılıp topraksız (Kokopit) yetiştirilen domates, salatalık, ve çilek ile Merkez Büyükgökçeli Köyünde 4.350 m² üretim alanına sahip Isparta’nın en büyük mantar işletmesinde yetiştirilen İstiridye ve Kültür Mantarı da sergilenmiş ve büyük ilgiyle karşılanmıştır.
İl Müdürlüğümüz tarafından Isparta’nın yanı sıra diğer İllerden gelerek fuarı ziyaret eden çiftçi ve ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunularak ve Isparta’nın değerleri olan ürünlerin tanıtımı yapılmış, stand da görevli teknik personellerimizce teknik bilgiler aktarılmıştır. Fuarda büyük ilgi gören ve Isparta da yetişen önemli ürünlerin minyatür bahçelerinin de sergilendiği maketler ile renk katan İl Müdürlüğümüz standı pek çok kişiye ulaşarak İlimizin tanıtımına da önemli katkılarda bulunmuştur.
Fuar 27 Kasım 2016 tarihine kadar 10.00-19.00 saatleri arasında Isparta Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaret edilebilmektedir.






















 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR