isparta-oto-ekspertiz
EĞİRDİR BELEDİYESİ, ESNAFA BÜYÜK KOLAYLIK SUNUYOR
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
EĞİRDİR BELEDİYESİ, ESNAFA BÜYÜK KOLAYLIK SUNUYOR
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün liderliğinde hayata geçirilen başarılı çalışmalar sonucunda kazandırılan Sirkeci Projesi, Eğirdir'e değer katıyor. Mülkiyeti Eğirdir Belediyesi'ne ait 32 adet dükkandan oluşan ve altında bir otopark bulunan proje, esnaflara önemli fırsatlar sunuyor.
UYGUN ŞARTLARLA İHALEYE ÇIKIYOR
Eğirdir Belediyesi'ne ait 31 adet dükkânın satışı, 2886 sayılı kanunun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek. İhale, 05/01/2024 Cuma günü saat 14.00'te Eğirdir Belediye Başkanlık makamında, Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.
%30’U PEŞİN, KALANI 23 AY TAKSİTLE
İhalede kazanan müşteri, ihale bedelinin tamamını 12.01.2024 tarihine kadar peşin ödemesi durumunda %10 indirimden faydalanacak. Taksitli ödemeyi seçenler ise ihale bedelinin %30'unu 12.01.2024 tarihine kadar peşin ödeyerek, kalan tutarı 23 eşit taksitle her ayın son gününe kadar ödeyebilecekler.
Eğirdir Belediyesi Destek Hizmetleri tarafından sunulan ihale şartnamesi, ilgilenen iş adamları ve vatandaşlar tarafından görülebilecek. Cazip ve taksitli satışın, yerel ekonomiye olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Bir 1 kişi ve kayar kapı görseli olabilir
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.