isparta-oto-ekspertiz
TÜBİTAK Koordinasyonlu Bilim Söyleşilerine Katılım
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
TÜBİTAK Koordinasyonlu Bilim Söyleşilerine Katılım
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen Bilim Söyleşileri'ne katılım sağladık. Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi ve Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek Orman ve Ormancılık konulu söyleşiler düzenledik.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Oğuz ÇOBAN ve Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Mühendisi Dr. Sultan ÇELİK UYSAL'ın katılımıyla gerçekleşen söyleşilerde, ağaçlandırma, silvikültür, orman koruma, odun üretimi ve korunan alanlarda yürütülen ormancılık çalışmaları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.
Sayın öğretmenlere ve sevgili öğrencilere gösterdikleri ilgi ve nazik konukseverlikleri için teşekkür ederiz. Orman Genel Müdürlüğü olarak bilim ve teknolojiye duyduğumuz önemi vurgulamak ve gençleri bu alanlara yönlendirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerde yer almaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.

Bir 5 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Gazi ISPARTA Ga ISPARTA azi' görseli olabilir

Bir 4 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi, ders çalışıyor, kalabalık ve şunu diyen bir yazı 'VATAN Gelecek Sosyal Bilimlerin Olacaktır. MERDİYE' görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.