isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA BAROSU'NA TAZE KAN
ISPARTA
G.Tarihi: 30.09.2016 20:57
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Baro’ya taze kan
Eğitim gördükleri Hukuk Fakültelerinden başarıyla mezun olup Avukatlık diplomalarını alan Isparta Barosu’nun iki Stajer Avukatı için cübbe giyme töreni düzenlendi.

Isparta Barosu pırıl pırıl iki yeni üyeyi daha bünyesine kattı. Iki.genç avukat tahsillerini tamamlayarak Avukatlık mesleğini icra etmek üzere Baro’ya dahil oldu.

Genç Avukatlar Tuğçe Demiralay ve Hüseyin Küçükkoyuncu için önceki gün Isparta Barosunda bir tören düzenlendi. Törene Isparta Barosu Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu, Baro mensubu Avukatlar ve Avukatlık Cübbesini giyecek olan Avukatların aileleri ile çok sayıda sevenleri katıldı.

GÖKMENOĞLU;“SİZ AVUKATLIĞA,AVUKAT CÜBBESİ SİZEÇOK YAKIŞTI”
Törende bir konuşma yapan Isparta Barosu Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu şunları söyledi:
“Bilindiği gibi biz Avukatlar, yargının önemli bir unsurları olarak görev yapmaktayız. Bugün burada olduğu gibi zaman zaman da ilimizin hukuk tahsilini tercih eden evlatları tahsillerini başarıyla tamamlayarak bize müracaat etmektedirler. Bu doğrultuda,bugün de baromuzun iki genç stajer avukatına cübbe ve yemin merasimini, meslek büyüklerimiz ile birlikte yaptık. Baromuzun savunman ordusuna iki genç meslektaşımızı dahil etmenin mutluluğunu hep beraber yaşadık. Genç Avukatlarımız sayın Tuğçe Demiralay ve sayın Hüseyin Küçükkoyuncu arkadaşlarımız cübbelerini giyerek baromuzun resmenüyesi olarak görev yapmaya başlayacaklardır. Benkendilerine bu zor ve asil görevlerinde başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun inşallah. Siz Avukatlığa, Avukat Cübbesi size çok yakıştı”dedi.

GENÇ AVUKATLAR YEMİN ETTİ, CÜBBELERİNİ GİYDİ
İsparta Barosu Başkanı Gökmen Gökmenoğlu daha sonra, genç avukatlara yemin metnini verdi ve yemin etmeleri talebinde bulundu.
Genç Avukatlar sırayla yeminleri ettikten sonra Başkan Gökmenoğlu ve diğer avukatlar genç avukatlara cübbelerini giydirdiler.

DEMİRALAY VE KÜÇÜKKOYUNCU;“ÇOK MUTLUYUZ”
Yemin edip cübbelerini giyerek resmen görevlerine başlayan genç Avukatlar Tuğçe Demiralay ve Hüseyin Küçükkoyuncu, göreve başlamalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek; “Uzun süren bir tahsil hayatını başarıyla bitirip, bu emeklerimizin karşılığında Avukatlık gibi asil bir meslek sahibi olarak bugün göreve başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan böyle vatanımıza, milletimize kısacası halkımıza Avukat olarak hizmet vermeye devam edeceğiz” dediler.

“HAYATIMIZIN EN MUTLU ANLARINDAN BİRİSİ”
Cübbe giyme törenine katılan genç Avukatların aileleri ise evlatlarının okuyup bir meslek sahibi olması ve bu mesleğe de bugün yemin ederek ve cübbesini giyerek başlamış olması olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.















 GÜLSES
ısparta haber
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR